American Ultra 2015

American Ultra 2015 este un film de actiune si comedie regizat de Nima Nourizadeh si scris de Max Landis. La roductie au ajutat si: Anthony Bregman, Kevin Frakes, Raj Brinder Singh, David Alpert si Britton Rizzio. Rolurile principale sunt interpretate de Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Connie Britton, Walton Gogging, John Leguizamo si Bill Pullman. Coloana sonora a fost creata in totalitate de MArcelo Zarvos. American Ultra a fost produs de The Bridge Finance Company, Circle of Confusion si PalmStar Entertainment, filmul a fost distribuit de Lionsgate. American Ultra 2015 a fost lansat pe 21 august 2015, bugetul a fost estimat la 28 milioane de dolari, iar profitul de aproximativ 14,8 milioane de dolari.

O mica introducere in film: Mike Howell (Jesse Eisenberg) este un drogat ce locuieste in micutul oras Liman, West Virginia, acolo unde lucreaza ca vanzator si planuieste sa o ceara de sotie pe iubita lui, Phoebe Larson (Kristen Stewart), insa esueaza mereu in a gasi momentul perfect. El este incapabil din punct de vedere psihologic de-a parasi orasul Liman, avand niste atacuri de panica inexplicabile de fiecare data cand incearca acest lucru – cel mai recent fiind atunci cand a dorit sa se duca in Hawaii pentru a o cere de sotie pe Pheobe.

Intre timp, in Langley, Virginia, agentul secret CIA Victoria Lasseter (Connie Britton) afla ca singurul supravietuitor al programului esuat denumit Ultra urmeaza a fi eliminat de catre rivalul ei, Adrian Yates (Topher Grace). Proiectul lui a reusit acolo unde al ei a esuat, iar acum a ordonat uciderea agentului Ultra. Acest agent este, fara stiinta lui, chiar Mike! Simtind ca este de datoria ei sa-l protejeze pe Mike, care crede ca e un simplu om ce incearca sa-si traiasca viata, Lasseter se duce in Liman si il „porneasca” pe acesta prin intermediul unor cuvinte cheie secrete.

Din cauza abuzului de droguri, Mike nu intelege semnificatia cuvintelor respective, iar ea pleaca resemnata si frustrata. Mike descopera doi oameni de-ai lui Yates care incearca sa-i puna o bomba la masina, iar apoi acestia il ataca, dar cumva reuseste sa-i omoare el cu destula usurinta. ingrozit, el o suna pe Pheobe si se reunesc exact inainte ca politia sa sosteasca si sa-i aresteze pe amandoi pentru aparentele omoruri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *