Londra – obiective turistice pe care nu ar trebui sa le ratezi

Londra numit si orasul contrastelor, este capitala Angliei si a Regatului Unit. Este un important centru istoric, politic, financiar si nu numai. Londra este destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat, deoarece este un oras ce abunda in obiective turistice interesante. Cu siguranta in Londra nu o sa ai timp sa te plictisesti, asta pentru ca poti vizita si admira multe cladiri importante precum: palate, muzee, parcuri, catedrale, teatre si multe alte locuri cu adevarat uimitoare.

Iata cateva obiective importante pe care trebuie sa le vizitezi:

London Eye sau Roata Londrei, este unul dintre importantele simboluri din acest oras, ce este vizitat anual de catre multi turisti, veniti din multe colturi ale lumii. Te poti imbarca intr-una din capsulele de sticla, iar turul dureaza 30 de minute, timp in care poti admira intreaga capitala britanica din diferite unghiuri iar privelistea este spectaculoasa.

Palatul Buckingham este resedinta oficiala a reginii. In anumite luni ale anului o parte din cele 600 de camere pot fi vitate de catre turisti. Aici puteti admira arhitectura camerelor, tablouri si piese de mobilier de mare importanta.

St James’s Parc  este un parc situat in centrul Londrei, are o suprafata de 23 de hectare.In acest parc au loc parade, ceremonii sau alte evenimente nationale importante. Aici puteti sa va relaxati si sa admirati natura si vietuitoarele din jur.

Big Ben este un important obiectiv turistic din Londra, fiind una dintre emblemele acestiu oras. Puteti admira acest simbol noaptea, atunci cand fatadele ceasului sunt iluminate, veti avea parte de o priveliste de neuitat.

Aquarium- SeaLife este unul dintre cele mai mari aquariumuri din Europa, aici adultii dar si copii pot admira mii de specii de viatati si plante marine , de la rechini, pisici de mare, pesti, caluti de mare , sau crocodili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *