Masuta laptop, biroul tau portabil

Laptopul este unul din cele mai utile inventii din domeniul IT de cand telefoanele mobile au incetat sa fie de marimea unei caramizi. Este un aparat care a satisfacut nevoia de portabilitate, o nevoie care a devenit cu timpul din ce in ce mai acuta. Poti sa il duci cu tine oriunde vrei, nu mai esti limitat de cei patru pereti ai casei tale sau ai biroului tau. Insa asta nu inseamna ca nu ai nevoie de un birou pentru a folosi laptopul in cele mai bune conditii. Pentru asta s-au creat masutele de laptop, la fel de portabile ca laptopul si cu aceeasi utilitate. In Targu Mures gasesti masuta laptop la Selgros, diferite modele in functie de preferintele tale.

sdsdMasutele laptop au fost create ca sa se potriveasca cu orice laptop vandut pe piata, are picioare pentru suport si iti ofera sau mai bine zis te forteaza sa ai o postura corecta cand folosesti laptopul. Fara dureri de spate sau de ochi pentru ca esti prea aproape de ecran. Fara picioare incalzite si amortite din cauza ventilatorului laptopului. Este usor de desfacut si este asa mica ca depozitarea ei pentru momentele cand nu o folosesti nu este o problema. Poti chiar si sa stai in pat confortabil si sa folosesti laptopul fara nici o problema. Nu va cadea deoarece masuta laptop are o suprafata realizata in asa fel incat sa fie cat mai aderenta. Mai mult, multe modele au o margine de cauciuc moale ca sa ai un loc unde sa iti odihnesti incheieturile.

Toate acestea conteaza foarte mult pe termen lung, pentru ca stim bine ca nu folosim niciodata laptopul doar pentru 10-15 minute, ajungem deseori sa stam ore intregi in fata lui. Problemele principale precum, dureri de spate, gat, brate sau incheieturi datorita unei pozitii nepotrivite pot fi prevenite folosind o masuta laptop, care este practic un birou portabil.

 

Selgros Targu Mures

Produse alimentare si nealimentare

Comuna Ernei nr. 591 Targu Mures , RO

Tel: 0265 205 000

Fax 0265 205 199

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *