Muzica ideala pentru nunta

 

Nuntile la romani sunt in general niste ocazii pentru a arunca cu bani in stanga si in dreapta, pentru a cumpara foarte multe lucruri scumpe si pentru a ne da noi mari si tari. Sau poate nu. Glumesc, o nunta trebuie sa insemne mai mult de atat.

O nunta trebuie sa fie nu doar un moment de o seara si atat. O nunta trebuie sa insemne trairi pe timpul serii, vreme de cateva ore, iar pe timpul celorlalte zile ramase din proaspata perioada sa reprezinte uniunea sufletelor a celor doi parteneri. Dar, in primul rand, ca sa se ajunga acolo trebuie sa avem grija de faptul ca nunta si bazele ei se pun chiar in seara de la restaurant acolo unde, impreuna cu formatia Bucuresti , ne destindem asa cum nu am putea sa o facem cu nici o alta formatie nunta Bucuresti. Sau cu oricare alte formatii nunta Bucuresti.

Eu asa cred. De ce spun acest lucru? Pentru ca eu, impreuna cu familia mea, ne-am simtit foarte bine la nunta prietenului meu. Ne-am simtit bine impreuna cu formatie nunta pentru ca au cantat melodiile noastre mult preferate care, culmea, au fost recunoscute mai de toata lumea. Si uite asa s-au pus bazele unei hore de cativa metri si, s-au pus bazele unor momente de care sa fie incantati si mirii.

Pentru ca spuneam anterior, important este ca si mirii sa simta ca oaspetii lor s-au simtit bine. Astfel, impreuna cu trupa de cantareti, atmosfera este alta, totul se destinde, pantofii incep sa joace foarte repede si toata lumea e cu zambetele pe fata. Si daca se intampla asa, de ce n-ai vrea sa mai joci si sa mai mergi si la alte nunti de ale celor de la formatie nunta Bucuresti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *