Nokia C1 apare in imagini noi

Cu foarte putin timp in urma, internetul era iarasi plin de zvonuri in urma unei imagini randate cu urmatorul terminal produs de Nokia, fiind vorba de smartphone-ul C1, acest terminal venind cu Android ca sistem de operare, urmand ca telefonul sa fie realizat cu ajutorul unui parteneriat incheiat de Nokia cu un producator care are origini chineze. In afara acestei randari aparute zilele trecute pe internet, iata ca, in urma cu foarte putin timpĀ  am putut sa vedem imagini cu acest telefon, imagini venite pe filiera chineza.

Imaginile care se pot identifica foarte usor pe internet, ne prezinta cam acelasi design cu ceea ce am putut vedea in randarea precedenta, terminalul sosind cu un corp din metal, neputand avea acces la baterie, panoul frontal al acestui telefon avand marginile foarte subtiri, in timp ce, carcasa soseste cu niste margini rotunjite. Nu este dificil sa ne dam seama ce terminal a stat “sub” acest design, asemanandu-se cu tableta Nokia N1, fiind un terminal care a ajuns si la noi in tara nu in urma cu foarte mult timp, fiind o tableta destul de interesanta. Iar, ca sa ne intoarcem la detaliile telefonului, putem observa unele informatii nu foarte interesante, informatii obtinute tot cu ajutorul sursei chineze, si anume faptul ca acest terminal va sosi cu un ecran care in diagonala masoara 5 inch, fiind tactat la o rezolutie Full HD, in timp ce, ca sistem de operare preinstalat, vom beneficia de Android 6.0, sau mai exact, Android Marshmallow.

De asemenea, au aparut detalii cum ca noul Nokia C1 va sosi cu un procesor produs de cei de la Intel, mai exact modelul Intel Atom “sub capota”. Oare va reusi firma finlandeza sa impresioneze atat de mult incat sa aiba niste castiguri extraordinare cu acest telefon? Rmane de vazut ce se va intampla cu viitorul terminal produs de Nokia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *