Pantalonii cu o lungime 7/8 pentru sfarsitul verii

Intre pantaloni scurti si pantaloni lungi, exista pantalonii cu o lungime 7/8. Materialele, formele lor, stilurile si imprimeurile pot sa satisfaca orice gust. Sa vedem care sunt cele mai trendy modele.

Pantalonii cu o lungime 7/8 cu imprimeuri. Gata cu modelele de pantaloni in culori sobre. Ai de ales intr-o multime de imprimeuri foarte frumoase – florale, carouri, dungi… Trebuie doar sa alegi in ce tabara vei fi.

Pantalonii cu o lungime 7/8 intr-un stil rock –sic. Daca vrei sa iti afirmi la birou latura casual, rock dar sic in acelasi timp, poti purta acesti pantaloni alaturi de o camasa fara maneci si de o pereche de balerini. Un blazer negru va completa de minune tinuta. Accesoriile precum colierul plastron sau geanta cu tinte poate completa de minune tinuta.

Pantalonii din piele sunt ce care vor conferi un total look rock dar sic in combinatie cu o camasa sau un pulover in nuante de bej.

Pantalonii cu o lungime 7/8 cu un stil de smoching. Pentru un stil masculin, dar care te face sa ramai feminina in acelasi timp, sunt pantalonii ideali. Croiala lor dreapta te va pune cel mai bine in valoare. Cei mai eleganti si mai frumosi pantofi tip escarpen ii va pune cel mai bine in evidenta. Poti purta la tinuta si un blazer sau un top cropped.

Un total look navy. Pantalonii in nuante de bleumarin sunt foarte trendy. Alaturi de un top navy sau de unul in nuante de rosu vor arata foarte bine.

Fusta tip pantalon. Pe jumatate fusta, pe jumatate pantalon, aceasta a fost una din cele mai trendy piese vestimentare ale verii. Pentru ca aceasta sa fie cat mai feminina, o poti purta alaturi de pantofi eleganti tip ecarpen, cu platforma sau sandale cu toc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *