Pantofii in tendinte pentru sezonul toamna – iarna 2015-2016

Ai nevoie de inspiratie atunci cand vine vorba despre cei mai in voga pantofi ai sezonului toamna – iarna 2015-2016? Esti la locul potrivit. Iata care sunt tendintele de adoptat de urgenta.

In ceea ce priveste cele mai in voga stiluri, trebuie sa stii ca sezonul toamna- iarna 2015-2016 va fi unul eclectic. Se vor purta de toate – tocuri transparente sau bizare, pantofi tip bijuterie decorati cu brose sau cu strasuri sau pantofi lacuiti si cu tinte. Cateva tendinte mari se deseneaza insa.

Cizmele cu toc patrat. Cizmele care ajung pana la glezna cu un toc masiv, sunt cele mai trendy. Pot fi lacuite si sa fie cu un toc din plexiglas, sa fie din piele si sa aiba un toc din lemn… sau cele care arata ca niste pantofi tip escarpen. Sunt mult mai practice decat pantofii tip stiletto si sunt perfecte alaturi de o rochie sau de o fusta.

Pantofii de catifea. Iarna ce vine se vor purta atat hainele cat si pantofii de catifea. Cizmele care arata ca si o tapiserie baroca in nuante de auriu sau cele cu modele japonizante sunt cele mai trendy. Daca nu iti place acest material vei putea miza pe pielea suede in nuante de verde sau de bordo.

Pantofii cu modele reptiliene. Va fi imposibil sa treci pe langa tendinta pantofilor cu imprimeu de piton. Cei cu un imprimeu de crocodil sunt si ei foarte in voga.

Pantofi cu o multime de bride. Glezna va trebui sa fie pusa in valoare in noul sezon cu cei mai feminini pantofi cu multi-bride.

Sireturile fashion. In aceasta vara, sandalele tip gladiator cu sireturi pana la genunchi au fost cele mai in voga. Aceasta tendinta va fi in voga si in iarna ce vine cu cele mai frumoase cizme cu sireturi pana la genunchi dar si cu sandale cu toc super sic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *