Piesele vestimentare must have ale sezonului toamna

O fashionista adevarata poarta mereu cele mai trendy piese vestimentare, sezon dupa sezon. Nu stii care sunt cele mai in voga piese vestimentare ale noului sezon? Citeste acest articol.

Mini-bluzonul de biker. Bluzonul de biker devine in noul sezon mini. Se poarta ca si un bolero pentru a sublinia silueta fara a o incarca. Clasic, glamour sau fashion va completa de minune orice rochie.

Fusta midi. Stilul sau retro sic este cel care evoca anii ’40. Se poate purta fie cu un spirit burghez boem in stil « Mad Men » al timpurilor moderne, fie intr-un stil vintage baroc.

Rochia boema. Este una din cele mai in voga piese vestimentare ale sezonului toamna – iarna 2015-2016. Este un must have al tendintei seventies si se afirma pe post de cea mai feminina si cea mai lejera piesa. Uni sau cu imprimeuri, este cea care te va imbraca cu romantism si subtilitate.

Puoverul gros tricotat. Este foarte confortabil, calduros si moale. Este texturat cu mult relief si este cel mai frumos cu un guler mare rulat.

Puloverul irlandez. Este cel mai adesea alb, ocru, ivoire sau de un alb murdar. In noul sezon insa devine mult mai stilat. Primeste franjuri sau devine bicolor pentru a fi sexy, stilata si pentru a-ti tine cald in acelasi timp.

Poncho. Poncho-ul este un must have pentru noul sezon. Va inlocui cu succes toate hainele clasice ale toamnei sau iernii. Este cel mai frumos in versiune patchwork, cu franjuri sau bicolor.

Un look seventies. Noul sezon va fi marcat de stilul hippie sic cu un mix de materiale, imprimeuri, de nuante de maro, portocaliu si galben, cu rochiile sale lungi, cu franjurii, broderiile, pielea suede si catifeaua sa.

Costumul cu pantaloni. Vine cu mai mult sic si rigoare pentru o silueta feminina. Este perfect alaturi de un top mai casual, fiind o valoare sigura pe care vei putea miza mereu.

Geaca bomber. Este o geaca mitica, bufanta, numita si fly jacket, inspirata din hainele pilotilor americani. Este cea mai frumoasa din piele, matlasata sau cele mai frumoase materiale pentru un stil mai sportswear.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *