Poarta violetul in toamna ce vine

Violetul este o culoare care a fost foarte mult timp neglijata. Foarte rau, deoarece este o culoare profunda si vibranta, ideala pentru toate tinutele de toamna sau de iarna. Iata de ce ar trebui sa o porti si cum.

In plus, violetul este nuanta care iti permite sa te bucuri de mai multe variante – lavanda, lila, violet de parma, etc. Violetul este si o nuanta care se potriveste oricui. Oricare ar fi culoarea parului tau, violetul ti se va potrivi de minune.

Violetul este o culoare glamour, sexy, eleganta si girly iar fashionistele inraite aleg sa il poarte in cele mai fashion tinute. Daca vrei sa il porti in sezonul toamna – iarna 2015-2016 ar trebui sa mizezi pe nuantele de mov profund, de ametist sau de aubergine, cele mai inchise in special. Vei reusi astfel sa nu porti doar negrul iarna si sa indraznesti sa porti culoarea in sezonul rece.

Iata cateva idei de tinute cu nuanta de violet.

Violetul in mici tuse. Incepe sa porti violetul in mici tuse, precum accesoriile sau pantofii. Vei reusi sa vii cu un plus de culoare pentru tinutele mai monotone sau mai simple.

Rochia violeta. Arata cel  mai bine pe sub un palton negru sau alb. Este cea care iti va conferi un aer elegant si te va ajuta sa te diferentiezi de cele care poarta doar negru sau gri.

Fusta sau pantalonii violet. Pantalonii sau fustele in aceasta nuanta se potrivesc de minune cu un top alb sau negru. Violetul este elegant, sic si este cel care iti va conferi un aer elegant dar casual in acelasi timp. Se poate purta foarte bine si la locul de munca.

Topurile violet. Puloverul violet arata cel mai bine pe sub o camasa si este aliatul de pret pentru un look sic.

Paltoanele violet. Sunt cele care te vor ajuta sa te remarci si care vor pune in valoare un total look negru sau bej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *