Review ASUS MeMO Pad 7

MeMO Pad 7 ME 176CX este o tableta de 7 inch care costa in jurul a 150 de dolari. Aceasta vine cu design imbunatatit iar cei de la ASUS au inlocuit procesorul mai putin popular al celor de la MediaTek prezent pe modelul de anul trecut, cu un procesor mai puternic de tip Intel CPU. Cei de la ASUS trebuie laudati si pentru software-ul pe care l-au adaugatĀ  la aceasta tableta si desi durata de viata este putin sub medie, in general este o tableta cu un raport pret-calitate destul de bun.

ASUS MeMO Pad 7 are un ecran IPS de 7 inch ce vine cu o rezolutie 1280 x 800 pixeli. Culorile sunt foarte clare si luminoase in timp ce unghiurile de vizualizare sunt laudabile. Luminozitatea generala a ecranului este sub media tabletelor din categoria ei.

In privinta componentelor hardware, MeMO Pad 7 vine cu un procesor de tip quad-core de 1.33 GHz, un Intel Atom Z3745 si cu 1 GB de RAM si o memorie de stocare de 16 GB care poate fi marita prin slotul de card microSD de pana la 64 de GB. Majoritatea filmelor si jocurilor ar trebui sa fie rulate fara nici un fel de problema, fara lag, insa nu putem avea asteptari foarte mari de la jocurile mai complexe si mai pretentioase.

Bateria de pe aceasta tableta masoara 3.910 mAH. Producatorii sustin ca aceasta este suficienta pentru a oferi o durata de viata de pana la 9 ore tabletei, insa testele sugereaza ca autonomia nu este mai mare de 8 ore chiar si in conditii de utilizaer normala.

Design-ul inteligent si procesorul puternic de pe ASUS MeMO Pad 7 fac din aceasta tableta un adevarat chilipir insa aceasta ramane putin in urma cu durata de viata a bateriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *