Review ASUS MeMO Pad 8

Tableta ASUS MeMO Pad 8 are in principal aceleasi specificatii cu modelul mai mic, Pad 7, si anume un procesor Intel Atom 1.33 GHz, 1 GB de RAM si o memorie de 16 GB. Insa noua tableta vine acum cu un display mai mare, de 8 inch. Astfel acest dispozitiv imperecheaza o performanta buna cu un ecran luminos si care ofera o calitate mai buna a imaginilor, plus cateva aplicatii bonus si imbunatatiri ale sistemului de operare Android 4.4

Asadar MeMo Pad 8 vine cu un display IPS ce ofera o rezolutie de 1280 x 800 si care vine cu niste unghiuri de vizualizare destul de largi, iar ecranul este extrem de luminos. De fapt luminozitatea acestei tablete depaseste cu mult dispozitivele cu care se afla in concurenta. Cum spuneam, la capitolul performanta tableta nu vine cu nimic nou, fiind echipata cu acelasi procesor Intel Atom Bay Trail de 1.33 GHz, cu 1 GB de RAM si o memorie interna de 16 GB.

MeMO Pad 8 vine cu o camera principala cu un senzor de 5 MP si cu o camera pentru selfie-uri de 2 MP. Acestea redau culorile destul de bine, iar camera secundara va poate surprinde placut. In ceea ce priveste durata de viata a bateriei, ASUS MeMO Pad 8 impresioneaza din nou, mai ales daca luam in considerare faptul ca este o tableta de buget. Testele facute pe acest device indica o durata de viata de pana la 9 ore fara sa folosim incarcatorul, ceea ce inseamna din nou ca isi depaseste competitorii .

ASUS MeMO Pad 8 vine cu o performanta foarte buna pentru o tableta de buget de 8 inci, insa cere cu 20 de dolari mai mult decat dispozitivele rivale, din aceeasi categorie. Totusi plusurile pe care le aduce tableta isi justifica pretul putin mai scump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *