Review Asus Transformer Book T300 Chi

Mai toate hibridurile de tip 2 in 1 au de raspuns la o intrebare extrem de importanta: poate acesta sa inlocuiasca laptopul nostru si in acelasi timp sa ofere avantajele care vin cu o tableta?  Asus Transformer Book T300 Chi este un dispozitiv care ofera o experienta similara cu a unui laptop, avand un pret de aproximativ 2800 de lei.

Transformer Book T300 Chi ofera un display full-HD T300 ce masoara 12.5-inch in diagonala. Rezolutia este de 1920 x 1080 pixeli  iar display-ul nu are o luminozitate la fel de buna ca modelele cu quad-HD insa are un echilibru al culorilor mai bun.

Modelul T300 Chi are un procesor Intel Core M 5Y10 de 800 de MHz, 4 GB de RAM si un drive solid-state de 128GB, ceea ce inseamna ca singura diferenta fata de modelele full-HD este reprezentata de procesorul mai slab dar si memoria RAM mai mica. Totusi in uzul de zi cu zi aproape ca nu se observa diferenta intre aceste configuratii iar tableta nu are probleme in a rula 6-7 tab-uri in Chrome sau alte tipuri de multi-tasking care nu sunt foarte solicitante. Placa video Intel HD 5300 este buna pentru un device din categoria aceasta, asadar jocurile nu sunt punctul forte al acestei tablete, dar nici nu este imposibil sa jucati jocuri care nu sunt prea pretentioase.

Versiunea full-HD (1920 x 1440 pixeli) are o autonomie mai mare decat versiunea quad-HD al celor de la Asus. Asadar modelul mai nou are o durata de viata de pana la 7 ore in conditii de utilizare normale, cu o ora mai mult decat modelul quad-HD T300 Chi.

Asadar Asus Transformer Book T300 Chi nu este un dispozitiv care sa ‘desfiinteze’ laptopurile si este putin mai scumpa decat multe tablete, insa acest hibrid este o alegere buna pentru cei care vor o tableta si un notebook in acelasi dispozitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *