Review ASUS VivoTab Note 8

Modelul VivoTAB Note 8 al celor de la ASUS este o alta tableta din seria tabletelor de 8 inch dotate cu sistemnul de operare Windows 8, care ofera o productivitate buna intr-un pachet portabil. Aceasta tableta micuta se diferentiaza de celelalte prin stylus-ul sau Wacom, insa la pretul de aproximativ 1400 de lei se dovedeste o optiune mai costisitoare comparativ cu rivalii sai.

Calitatea imaginii pe VivoTab Note 8 este una buna, display-ul IPS de 1280 x 800 pixeli oferind culori bine reprezentate si vivide. Ecranul suporta 10 atingeri simultane. Modelul celor de la ASUS depaseste media tabletelor de pe piata cand vine vorba de luminozitate. Testele indica 367 de lux pe light meter, fiind peste media de 362 lux si depasind in acelasi timp si modelul Iconia W4.

Performanta oferita de aceasta tableta este una cu puncte forte si slabe. Procesorul este un quad-core Intel Atom Z3740 de 1.33 GHz care impreuna cu cei 2 GB de RAM ofera o utilizare fluenta si lipsita de lag in majoritatea timpului. Singurele probleme pot aparea atunci cand folositi camera, mai exact o mica intarziere intre fotografii.

ASUS VivoTab Note 8 este dotata si cu doua camere. Cea principala este de 5 MP in timp ce camera pentru selfie-uri are 1.2 MP. Aceasta dotare putem spune ca este suficienta daca fotografiile nu sunt importante pentru persoanele interesate, camerele oferind poze decente mai ales cand sunt facute afara, in lumina soarelui.

Cei de la ASUS au montat o baterie de doar 3.950 mAh care ofera o autonomie destul de dezamagitoare. Anduranta oferita de VivoTab Note 8 este de putin peste 7 ore, asadar nu depaseste media tabletelor de 7:47. Din acest punct de vedere tableta este depasita de Dell Venue 8, Acer Iconia W4 sau Lenovo Miix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *