Review BlackBerry Classic

BlackBerry Classic este un telefon al celor de la BlackBerry care vine cu o tastatura de tip qwerty. Este un dispozitiv foarte bun pentru comunicare insa nu se descurca foarte bine ca vine vorba de activitatile multimedia. Telefonul este disponibil la pretul de in jur de 2000 de lei insa depinde de unde il cumparati.

In cazul acestui telefon vorbim evident de o tastatura pe fata telefonului. Asta in seamna ca veti pierde foarte mult din ecranul telefonului in sine. Display-ul de pe BlackBerry Classic este de 3.5 inci insa acesta vine cu o inovatie fata de modelele cu car ne-a obisnuit Blackberry. Acesta are un aspect ratio de 1:1 ceea ce inseamna ca ecranul este un patrat cu toate laturile egale.  Telefonul ofera astfel o rezolutie de 720 x 720 pixeli cu o densitate a pixelilor de 294 ppi.

Trecand la caracteristicile de sistem ale lui BlackBerry Classic, observam procesorul Qualcomm MSM 8960 de tip dual core de 1.5 GHz. Putem spune ca telefonul este putin inapoiat din acest punct de vedere pentru ca majoritatea telefoanelor  vin cu un procesor quad core in zilele noastre. Modelul Classic vine insa cu 2 GB de RAM si nu cred ca telefonul este unul foarte incet sau cu o putere foarte scazuta. Memoria interna este de 16 GB care poate fi suplimentata cu un card de memorie pana la 128 de GB. Din totalul memoriei interne obtinem aproximativ 10 GB de spatiu de stocare, restul fiind rezervat aplicatiilor si sistemului de operare.

Cum am spus, BlackBerry Classic nu este un maestru al activitatilor multimedia si putem vedea asta si la camera. Pentru inceput, trebuie sa ne obisnuim cu pozele perfect patrate pe care le face camera cu senzor de 8 megapixeli pe care le face. Puteti inregistra videoclipuri HD la 30fps. Telefonul are si in fata o camera de 2 MP.

BlackBerry Classic este recomandat doar  celor care vor un telefon cu tastatura, pentru a trimite mesaje si a efectua apeluri, poate si cu putin browsing pe internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *