Review Bluboo X550

Bluboo X550 este un smartphone care nu este prea popular in Romania, insa pe viitor ar putea fi o alegere frecventa printre romani. Acest telefon este un device caruia producatorul i-a stabilit un pret acceptabil raportat la specificatiile hardware. Aceste specificatii sunt mai slabe daca le comparam cu alte smartphone-uri din aceasta zona de pret, insa Bluboo X550 nu este un device pe care sa il treceti cu vederea foarte usor. Telefonul impresioneaza prin autonomie, printr-o constructie solida si un display decent.

Ecranul lui Bluboo X550 masoara in diagonala 5.5 inci si este un IPS OGS cu rezolutie HD. Mai exact telefonul are o rezolutie 1280 x 720, iar ecranul nu este extrem de departe de un display FullHD. Unghiul de vizualizare si luminozitatea sunt bune spre foarte bune.

In ceea ce priveste procesorul, Bluboo X550 este dotat cu un MediaTek MT6735 cu patru nuclee pe 64 biti tactat la 1.3 GHz. Acceleratorul grafic este un Mali-T720 iar memoria RAM este de 2 GB. Spatiul de stocare de 16 GB este impartit in doua partitii, existand si posibilitatea extinderii memoriei cu un card microSD de maxim 64 de GB. Asadar telefonul nu exceleaza la capitolul componentelor hardware insa nu putem spune nici ca aceste specificatii sunt slabe, mai degraba acceptabile pentru pretul sau.

Punctul forte al acestui terminal este autonomia, Blueboo X550 fiind dotat cu o baterie de 5300 mAh. Utilizarea in conditii normale va da posibilitatea de a va bucura de telefon pana la doua zile si jumatate, cu adevarat impresionant in zilele noastre. Display-ul este cel care consuma cele mai multe resurse ale bateriei asa ca trebuie sa umblam putin la luminozitate pentru a beneficia de aceasta autonomie impresionanta.

Bluboo X550 este un telefon foarte bun pentru cei cu un buget limitat, el costand putin peste 600 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *