Review Dell Inspiron 15 7000

Laptopul Dell Inspiron 15 7000 a facut upgrade-ul la tehnologia 4k. Noul laptop de 15 inch al celor de la Dell este acum disponibil cu un ecran impresionant de rezolutie 3840 x 2170 pixeli si cu niste specificatii hardware care aduc un plus de putere si de performanta. La un pret de aproximativ 680 de dolari acest notebook are multe de oferit si este un dispozitiv excelent fie ca vrei sa muncesti pe el fie ca esti adeptul jocurilor.

Display-ul acestui notebook este ideal pentru a viziona videoclipurile si filmele favorite pe Youtube sau Netflix, cu touch screen-ul 4K.

Dell Inspiron 15 7000 impresioneaza la capitoul hardware pentru ca vine cu un procesor Intel Core i7-5500U de 3 GHz, 16 GB de RAM si 256 de GB SSD. Placa video este un AMD Radeon R7 M270 care permite acestui notebook sa ruleze multe din cele mai noi jocuri, dar rezolutia default pe care am mentionat-o mai sus trebuie evident scazuta.

Modelul Dell Inspiron 15 7000 ofera insa doar pana la 6 ore de utilizare ce include sufring pe Web cu folosirea de Wi-fi. La acest capitol este sub competitorii sai insa nu va trebui sa il incarci la fel de des ca pe V15 Nitro.

Dell a facut din Inspiron 15 7000 un notebook multimedia foarte elegant. Design-ul sau extrem de frumos te va face sa te lauzi cu acest dispozitiv, iar prietenii te vor invidia pentru un ecran cu viteza de raspundere de cea mai inalta calitate. Performanta in general este una buna insa placa video discreta de la AMD nu este destul de puternica pentru a rula jocurile cu cerinte de sistem foarte pretentioasa.

Acest model este ideal pentru familiile care cauta un laptop care sa fie bun la toate – la care tata si mama sa lucreze si la care copii sa se joace, sa se uite la videoclipuri si filme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *