Review Dell Venue 10 7000

Tableta Dell Venue 10 7000 are cateva puncte forte precum display-ul luminos, durata de viata a bateriei care este destul de buna si o performanta si un design impresionante. Ei bine cei de la Dell au lansat acum Dell Venue 10 7000 la care s-au facut cateva aditii de luat in seama. Aceasta are o diagonala mai mare, de 10.5 inci care ofera un ecran quad-HD AMOLED, un procesor quad core si o camera de tip Intel RealSense Depth. Tableta poate fi gasita la un pret de aproximativ 500 de dolari, 2000 de lei.

Cum am spus, Venue 10 7000 are un ecran de 10.5 inci, un OLED ce ofera o rezolutie de 2560 x 1600 si culori vii dar si o luminozitate foarte buna.

Camera are un senzor de 8 MP care vine cu Intel RealSense Snapshot. Camera este foarte interesanta pentru ca pe langa faptul ca face poze foarte bune, puteti teoretic sa masurati obiectele pur si simplu facandu-le o poza. Camera pentru selfie-uri este mai putin impresionanta, un senzor de 2 MP ce face poze decente insa in care trebuie sa aveti grija la focusare.

Animat de un procesor cu patru nuclee Intel Atom Z3580, 2 GB de RAM si 32 GB de spatiu de stocare eMMC, nu putem spune ca veti obtine cea mai buna performanta sau memorie in raport cu banii platiti, daca ar fi sa o comparam cu alte dispozitive. Insa sunt niste specificatii care te vor lasa sa iti faci treaba fara absolut nici o problema.

Venue 10 7000 promite pana la 8 ore de autonomie, capitol la care din nou sta putin mai prost fata de competitorii sai Galaxy Tab S si iPad Air 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *