Review Dell Venue 7

Noul model din seria Venue al celor de la Dell va fi o alegere tentanta pentru cumparatorii care sunt atenti la banii pe care ii dau in schimb. Acest dispozitiv vine cu un procesor imbunatatit, 1 GB de RAM si 16 GB de memorie flash pentru doar 160 de dolari. In ceea ce priveste exteriorul, tableta Dell Venue nu s-a schimbat foarte mult insa imbunatatirile aduse pe partea de hardware il ajuta pe Venue 7 sa concureze cu alte tablete de buget precum ASUS MeMO Pad 7 si Acer Iconia One 7.

Venue 7 are un ecran extrem de luminos, un IPS cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli cu care poti citi cu usurinta si in afara, la soare. Folosind un light metere putem observa ca luminozitatea pe aceasta tableta o depaseste pe cea a competitorilor sai mentionati mai sus. Poate pe partea de culoare modelul de la Dell nu sta atat de bine, culorile parand neclare si spalacite uneori.

Ceea ce vrea Google de la Android este ca aceste dispozitive sa elimine butoanele fizice, lucru pe care Venue 7 l-a si facut. Asta inseamna ca putin din spatiul display-ului este rezervat butoanelor de Back, Home si Recent Apps. Dell a echipat aceasta tableta cu un procesor de tip dual-core, un Intel Atom Z3460 de 1.06 GHz, cu 1 GB de RAM si 16 GB de memorie flash. Probeme pot aparea doar in jocurile foarte pretentioase, cu cerinte de sistem mari. In privinta camerelor, Venue 7 vine cu o camera principala de 5 MP si una pentru selfie-uri de 1MP care fac poze decente pentru acest pret.

Venue 7 impresioneaza insa la capitolul durata de viata. Autonomia bateriei este una buna, aceasta ducand pana la 8-9 ore de utilizare continua. Din nou modelul celor de la Dell isi devanseaza competitorii din punctul acesta de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *