Review Dell Venue 8

Dell a venit cu ceva nou in seria sa de tablete de la Venue, oferind o performanta mai buna, un durata de viata mai indelungata si o calitate audio imbunatatita cu modelul Dell Venue 8. Tableta care costa in jur de 200 de dolari este un dispozitiv animat de un procesor de la Intel care functioneaza pe sistemul de operare Android KitKat cu un display full HD si care vine cu niste aplicatii folositoare.

Venue 8 are un ecran de tip multi-touch, un IPS de rezolutie 1920 x 1200 pixeli care ofera o experienta vizuala de calitate, cu culori vii si clare. Detaliile la redarea de videoclipuri sau filme sunt aprinse, stralucitoare. In privinta luminozitatii, cei de la Dell au dotat modelul Venue 8 cu un ecran de calitate care are o luminozitate mai buna decat media dispozitivelor din categoria lui.

Fiind dotat cu un Intel Atom Z3480, un procesor dual-core de 1.8 GHz impreuna cu 1 GB de RAM, Venue 8 ofera o performanta fluenta in general. Aplicatiile uzuale precum YouTube, Chrome sau Maps vor fi rulata fara nici un pic de lag, insa nu este extraordinar cand vine vorba de jocuri solicitante.

Fotografiile facute de aceasta tableta sunt de o calitate buna, avand culori vii si fiind destul de detaliate. Acest lucru este posibil datorita camerei cu un senzor de 5 MP de pe spatele tabletei care poate si filma in full HD. Camera secundara este cea care putem spune ca dezamageste, la cei doar 2 MP ai sai selfie-urile par sterse si fara prea multe detalii.

Venue 8 insa compenseaza cu bateria de 4.550 mAh care promite sa te tina mai toata ziua, considerand ca utilizarea este una normala. Tableta atinge cu usurinta autonomia de 8 ore care iarasi este peste medie cand vorbim de tabletele din categoria aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *