Sex cu sau fara prejudecati in relatia de cuplu?

Daca nu in cuplu, atunci unde? Dupa cum bine stim, lumea e plina de prejudecati, de la cum porti fesul iarna, culoarea parului vara, pana da!, pana la prejudecati in pat.

Poate ca la mijloc sta frica de a incerca ceva nou, educatia pe care ai avut-o in copilarie (si stiu sigur ca nu gresesc, caci cunoastem cu totii persoane care spun ca nu, nu e frumos sa faci nu stiu ce sau ca ei nu vor sa incerce un lucru anume pentru ca asa au fost ei crescuti) sau au nivelul de pudicitate aproape de maxim.

Sexul in general, in viata de cuplu, aduce fericirea. E pansamentul unei zile obositoare, pastila de durere de cap si, evident, cea mai rapida metoda de impacare in cuplu. Sexul fara prejudecata aduce si mai multa fericire si satisfactie. In momentul in care dai tot si primesti tot in pat, te poti numi un om satisfacut sexual.

sex

Orice persoana are fantezii si isi doreste sa le poata indeplini. Nu strica sa aprinzi focul in pat cu un costumas sexi, sa soptesti partenerului/partenerei cuvinte deocheate in timpul preludiului sau actului sexual, sa incerci o noua pozitie sau sa alegi un loc incitant unde sa faci sex. Tocmai din cauza faptului ca iti cunosti partenerul si ai incredere in acesta, poti sa iti satisfaci curiozitatile in materie de sex cu mai multa usurinta si confort, fara a avea impresia gresita ca ai putea fi judecat.

Daca incerci sa lasi la o parte prejudecatile, cu siguranta poti afla ca pe langa simpla pozitie a misionarului exista si alte pozitii care te pot aduce mai repede si mai bine pe culmile orgasmului: incitarea verbala poate avea efecte nebanuite in stimularea partenerului; vizualizarea filmelor porno pot aduce un plus in viata sexuala a ambilor parteneri. Si asta este o lista scurta a ceea ce poate stimula o femeie sau un barbat in pat.

couple-having-sex-in-bed-680x365

In incercarea de a renunta la prejudecati alaturi de persoana cealalta din cuplu, ajungi cu siguranta sa te cunosti pe tine insuti mai bine, sa stii ceea ce iti doresti in plan sexual, sa ajungi la o satisfactie sexuala cat mai mare, prin folosirea lucrurilor si gesturilor care iti plac cel mai mult. Si, pornind de la ideea ca suntem oameni altruisti, sa oferi aceeasi satisfactie si partenerului de viata, pentru ca trebuie sa recunoastem ca oamenii care sunt satisfacuti sexual sunt mai fericiti, mai putin stresati si au mai multa incredere in ei.

Asadar, consider ca in cuplu e mai mult decat indicat sa renunti la prejudecati, fiind cea mai sigura si buna metoda de a ajunge la  o satisfactie cat mai mare pe plan sexual si de ce nu, la o viata cat mai echilibrata mental.

Adina Banea are o serie de articole foarte interesante in categora Sexhibition, legat de acest subiect. Nu am vazut multi bloggeri care sa vorbeasca deschis despre acest subiect, asa ca o felicit pentru curajul de care da dovada. Pitch Me Now este acum si pe Facebook, pentru cei care doresc sa urmareasca postarile Adinei.

Articol scris pentru Ebloguri.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *