Toshiba lanseaza un nou convertabil

In data de 3 septembrie, Toshiba anunta Satellite Radius 12, aceasta firma oferind o combinatie foarte buna de flexibilitate, performanta, mobilitate, iar, in unele cazuri optiuni de ecran dar si cea mai recenta functionalitate Windows 10. Cu cinci moduri diferite de utilizare, modelul Radiu 12 este dispozitivul premium care ne va fi de folos in orice situatie, fie la birou, acasa sau chiar in miscare, aceasta versatilitate fiind completata de optiunea unui ecran Ulra HD 4K, oferind o claritate incredibila, dand voie celui ce utilizeaza acest convertabil sa roteasca ecranul pentru a viziona la o calitate cinematica, dar si divertisment captivant la indemana,  convertabilele venind cu ecran Ultra HD, avand o tehnologie de calibrare a culorilor, dar si procesoare produse de Intel Core de generatia a 6-a.

Fiind primul laptop convertibil de 31.75 cm (12.5”) cu un ecran Ultra HD 4K din lume, Satellite Radius 12 ofera un nivel exceptional de calitate a imaginii, intr-un dispozitiv atat de mobil si versatil. Cu de patru ori mai multi pixeli decat Full HD, utilizatorii se pot astepta la claritate de patru ori mai buna, astfel ca detaliile vor fi mai usor de observat. Culorile de pe ecran sunt calibrate si certificate de Technicolor, împreună cu Chroma Tune pentru software Toshiba ce permite utilizatorilor sa aleaga cele mai potrivite setari de culoare pentru continutul vizualizat. Disponibil si cu optiune de ecran Full HD, ambele modele au un nivel inalt de luminozitate de 350 NIT pentru utilizare afara si tehnologie IPS pentru unghi larg de vizualizare. Datorita naturii dinamice a Satellite Radius 12, ambele ecrane beneficiaza de Corning Gorilla Glass NBT, oferind rezistenta superioara impotriva defectiunilor si protectie.

Echipat cu procesoare Intel din noua generatie 6, pana la CoreTM i7, ofera performante premium, inclusiv grafica impresionanta si video captivant, precum si functionalitate completa Windows 10. In combinatie cu un Solid State Drive (SSD) super rapid de pana la 512GB si 8GB RAM, Satellite Radius 12 ofera performante fluide ce duc activitatile multi-tasking si divertismentul la un nou nivel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *