Viziteaza Insulele Marieta

Insulele Marieta sunt doua insule mici nelocuite care se afla la mai putin de 10 km fata de coasta de vest a Mexicului, in apropiere de Punta Mita si Puerto Vallarta. Au luat nastere in epoca cretacica in urma unei eruptii vulcanice si au formatiuni stancoase si rugoase unde s-a instalat o minunata fauna locala. Este un mediu unde domneste linistea, calmul si animalele, nu omul.

Originile acestui loc idilic si paradisiac sunt surprinzatoare. Este si rezulatul incercarilor militare ale Mexicului din secolul din secolul XX. Puternicile explozii au creat grote si formatiuni stancoase suoprinzatoare. Dar daca te astepti sa descoperi ruine si locuri devastate, te inseli. Vei putea admira cea mai senzationala plaja.

Playa del Amor este o capodopera a naturii. Nu iti va veni sa crezi ca un asemenea loc exista cu adevarat. Sa descoperi acest loc secret cu plaja sa ascunsa inseamna sa admiri o minunatie a naturii. Te vei lasa sedus cu siguranta de peisaje si de balene, delfini si de pasarile marine. Apele sunt cristaline si calde, vei putea face aici kayak, scufundari si sa te bucuri de frumusetea recifilor coralieni dar si pesti de toate culorile. Agitatia marina te va lasa fara grai.

Oare cine nu a visat sa ajunga intr-o plaja secreta departe de lume? Aceasta este o minune a lumii- o plaja cu nisip fin aflata parca sub pamant. Este rezultatul activitatilor vulcanice si arata ca si o gaura sub care s-a format o plaja. Plaja este supranumita « playa del amor » in spaniola, plaja iubirii sau i se mai spune si plaja ascunsa. Plaja ascunsa, secrete este un fel de crater sau pestera in aer liber este accesibila doar in caz de maree joasa.

Devenite un Parc National Protejat, Insulele Marieta au o flora si o fauna unica, salbatica si foarte bine conservata, un loc cu adevarat incantator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *